Subota, 27.04.2024.

OVAKO SU IZGLEDALI NA VJENČANJU: Pogledajte fotku sa svadbe Dragane Mirković i Tonija!

Srijeda, 27.03.2024. | Magazin | Najnovije

Pjevačica Dragana Mirković iznenadila je javnost saopštenjem o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku skoro tri decenije.

Njih dvoje su se zakleli na vječnu ljubav 2001. godine, ali njihovo vjenčanje nije bilo u skladu sa glamurom i izobiljem koje ih prati u javnosti.

Dragana je otkrila da je njihovo vjenčanje bilo skromno i intimno, iz razloga što je u to vrijeme naša zemlja prolazila kroz teške trenutke, uslijed čega je njena porodica bila spriječena da prisustvuje njihovom vjenčanju u Austriji.

  • Vjenčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje.
  • Bilo je vrijeme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu – objasnila je pjevačica jednom prilikom za medije.u

Iako njihovo vjenčanje nije bilo veliko, Dragana ističe da je za nju sve proteklo bajkovito.

  • Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije vjenčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno voljela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – rekla je pjevačica.

Ova priča o njihovom skromnom vjenčanju usred teških vremena baca novo svijetlo na njihovu ljubavnu priču, ističući snagu njihove veze uprkos izazovima sa kojima su se suočili.

Nakon skoro tri decenije braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić su odlučili da krenu razdvojenim putevima.

Ova vijest je izazvala brojne reakcije javnosti, ali i podsjetila na njihovu ljubavnu priču koja je započela skromno, ali sa velikim srcem.