Subota, 27.04.2024.

Dragana Mirković je zbog Tonija nedavno uradila veliku stvar, iako je znala da ima drugu ženu

Srijeda, 27.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Vijest da se Dragana Mirković razvodi poslije 24 godine skladne ljubavi od biznismena Tonija Bijelića sve je iznenadila. Ona je zbog bivšeg prije više od tri mjeseca uradila jako važnu stvar, piše Telegraf.rs.

Naime, Draganina svekrva, Tonijeva majka preminula je 22. decembra – što je potreslo čitavu porodicu.

Naime, Draganina svekrva, Tonijeva majka preminula je 22. decembra – što je potreslo čitavu porodicu.

Iako je tada znala da ima drugu ženu, i sa njim nije živjela, Dragana je odlučila da zbog smrti svekrve Marte otkaže početka svoje regionalne turneje.

Pjevačica je iz poštovanja prema porodici bivšeg supruga, samo sedam dana pred početak – otkazala koncerte u Beogradu.

– Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mjesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavijestim da ću odgoditi koncertne aktivnosti u sljedećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomjerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam željela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumjeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola svijeta proputovali da bi bili uz mene, i potrudit ću se da vam to nadoknadim – napisala je ona tada.