Srijeda, 08.05.2024.

“GOV… OD ČOVJEKA” Sarajlije raspalile o Harisu Džinoviću: Ovo će da ga zaboli!

Petak, 26.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

O pjevaču Harisu Džinoviću u posljednje vrijeme ne prestaje da se priča i to zbog razvoda od supruge Meline. To možda jeste bio povod da ekipe emisije “Metar moga sela” posjeti rodni grad ovog muzičara, ali tamo ih je sačekala mnogo zanimljivija priča o pjevaču.

Pjevača u rodnom Sarajevu mnogi poznaju, jedni imaju riječi hvale, drugi ga kude, ali su nam ispričali i veoma zanimljive priče o ovom popularnom pjevaču koje nisu bile poznate javnosti.

– Gov… od čovjeka – kaže jedan Sarajlija pred kamerama Blic televizije samo za emisiju “Metar moga sela” i dodaje:

– Imam loše iskustvo sa njim, digao nos kao da je Tito.

Ekipa pomenute emisije imala je priliku da sretne i Džinovićeve drugove iz mladosti koji su odmah objasnili i gdje se nekada nalazila kuća u kojoj je pjevačživio, a onda je saznato i šta je danas na tom mjestu.

– Njegova mama je tu stanovala i tetka. On je sa njima jedno vrijemeživio – objasnio je Harisov komšija koji pjevača poznaje, kako kaže, “od kad znam za sebe”.

Sarajlije se odlično sjećaju Harisa iz mlađih dana, a jedan od njih sa kojim smo imali priliku da razgovaramo istakao je:

– On je bio moj drug. Bio je dobar skijaš, dobar harmonikaš, bio je dobar sportista.

U Sarajevu se ekipa emisije “Metar moga sela” srela i saDžinovićevim prijateljem sa kojim je pjevač krenuo u muzičke vode. On je ispričao i o tome kako su se uopće upoznali:

– Otvara mi čovjek, na sebi ima samo brkove, ništa drugo nema, sav je go.

O detaljima iz Harisovog života, koji nisu bili poznati javnosti, otkrile su ljubazne Sarajlije koje su istakle da kod njih niko nije zvezda, već da su svi oni samo susjedi i raja.

A Džinovićeva raja za emisiju “Metar moga sela” koja se emituje u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji prokomentarisala je i razvod pjevača od Meline.

– Eto kako se promijenio, rastao se sa ženom – kaže jedan Sarajlija koji o Harisu nema baš najbolje mišljenje.

Ipak, mnogo je više onih koji su ga hvalili, a neki su čak i opravdali razvod. Šta su to sve otkrili i rekli o aktuelnoj situaciji iz Harisovog života bit će prikazano u emisiji “Metar moga sela” koja se emitira subotom na Blic televiziji.