Srijeda, 08.05.2024.

Evo što Arkanova udovica radi bosa u naručju zaštitara: ‘Imam nekoga ko me nosi’

Petak, 26.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Šapcu, o kojemu i dalje svi pričaju. Međutim, ne zbog samog koncerta, već zbog neobičnog odlaska s bine. Naime, pjevačica je pred publiku izašla u dugoj, uskoj haljini koja je bila ukrašena dubokim prorezom i dekolteom, a nakon što je održala koncert Ceca se izula, a s bine ju je odnio zaštitar.

S pozornice ju je nosio u backstage, a video je vrlo brzo postao viralan na mrežama. “Sorry i ja imam nekoga ko me nosi”, poručila je udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana. “Nosila bi je i ja za novac”, “Čovjek ostvario želju svom ocu i sebi”, “Svaka čast momčino”, “Sve više mislim da su ovo dvoje u vezi”, “Godina proizvodnje”, “Jadnik jedva je nosi, sav se pocrvenio”, glasili su komentari ispod videa koji je objavila Ceca na svome Instagram profilu.

Inače, Ceca je nedavno bila u posebnom fokusu medija zbog jednog koncerta. Nastupila je u Mariboru 16. marta, no prije toga regijom je odjeknula vijest kako je neko išarao plakate za taj koncert, a koji su bili postavljeni diljem Hrvatske. Pjevačica se o svemu oglasila, uz upotrebu stihova legendarnog Prljavog Kazališta.

“Jednostavno se digla bura zašto su plakati postavljeni u Hrvatskoj, što je izazvalo tu neku ogromnu medijsku pažnju i puno se pričalo o tome. Ali ja sam stvarno u Sloveniji, bili plakati u Hrvatskoj ili ne, napunila svaku dvoranu tako da uzalud vam trud svirači”, poručila je pjevačica.