Subota, 27.04.2024.

NOVI ŠOK NA ESTRADI / I njima došao kraj zajedničkog života: Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode!

Utorak, 26.03.2024. | Magazin | Muzika | Showbiz

Pjevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se nakon 24 godina braka.

Vijest o tome podijelili su srbijanski mediji, a kako ističu pjevačica je podijelila saopštenje.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. S velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka”, navela je na početku.

Dragana Mirković navela je da već tri godine ne žive zajedno te da je pokušala sve da spasi svoj brak.

“Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak”, nastavila je.

Dodala je da će ostati dosljednja svojim principima te da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje.

“Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina”, ističe.

Na kraju ističe da je ovo jedino obraćanje putem medija i moli sve da poštuju njenu odluku.

“Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju”, navela je u saopštenju.

Inače, Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić vjenčali su se 1999. godine, a zajedno imaju sina Marka (23) i kćerku Manuelu (22).