Nedjelja, 05.05.2024.

BOSANSKI HUMOR ZAČINJEN SARAJEVSKIM ĆEVAPIMA I JANJETINOM: Maca otvara restoran u Njemačkoj, na ovome je dugo radio

Četvrtak, 25.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Ko kaže da umjetnici ne zarađuju dobro, čak i ako nemaju stalni angažman. Pravi primjer za to je Dragan Marinković Maca koji kao slobodni umjetnik ne zavisi od drugih, već isključivo svojim radom i trudom postiže velike uspjehe.

Glumac je obišao pola planete sa svojom predstavom “Kakva ti je žena takav ti je život”, a za ovo umjetničko delo se traži uvijek karta više.

Opšte je poznato da se sarajevski glumac bavio i voditeljstvom, te je bio godinama jedno od omiljenih TV lica, ali i ugostiteljstvom koje je oduvijek bila jedna od njegovih pasija.

Kako Kurir saznaje, Marinković nema namjeru da se zaustavi te je odlučio da otvori restoran i to u Njemačkoj.

Maca sa svojim menadžerom za Evropu Nerminom Bravo u Vajblingenu (Štutgartu) otvara ugostiteljski objekat, a radovi su uveliko u toku.

Restoran će predstaviti čaroliju balkanske hrane i pružiti svojim gostima vrhunsku uslugu i izobilje ukusa koje do sada nisu imali prilike da probaju.

Nakon saznanja stupili smo u kontakt sa glumcem koji je priznao da smo ga uhvatili na licu mjesta.

– Istina je. Evo me u restoranu sa majstorima, sređujemo, spremamo. Unutra je sve manje više gotovo, sada radimo na bašti. Pravimo vrt sa ukrasnim cvijećem, da gostima bude ugodno i vizuelno, pa da hedonizam bude kompletan – izjavio je Maca za Kurir.