Utorak, 22.10.2024.

Ova ljepotica je Draganina i Tonijeva nova snaha: Pjevačica je posebno cijeni iz jednog razloga

Petak, 24.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Kada je u februaru mjesecu Dragana Mirković održala koncert u beogradskoj Areni, podršku joj je pružila cijela porodica, uključujući i njenog još uvijek zakonitog supruga Tonija, sa kojim i tada nije bila u najboljim odnosima.

Djeca Manuela i Marko Bijelić bili su joj najveća podrška, a uz pjevačicinog sina bila je i snajka Dragane Mirković koja se tada skrivala od fotoreportera.

Dragana je nedugo nakon koncerta saopćila da se razvodi od Tonija poslije 24 godine braka, a djeca su joj, kao što se i moglo očekivati, pružila veliku podršku.

I dok je Toni napustio porodično dvorac u Beču i preselio se u raskošnu vilu u Njemačkoj, Manuela i Marko su ostali da žive s Draganom.

U najtežim trenucima uz Draganu je lijepa Anastasija Dinić, koja je po svemu sudeći Markova djevojka s kojom se zabavlja već nekoliko mjeseci.

Poznato je koliko je Dragana srdačna i kako se ponaša prema ljudima, pa je otvorenog srca prihvatila i Anastasiju koju posebno cijeni jer je bila uz Marka u veoma teškim danima za njihovu porodicu.

Snajka Dragane Mirković se, kako saznajemo, bavi grafičkim dizajnom i od Marka je mlađa godinu dana.

– Ovo nije pohvala, ali znam da kako sam dobra majka, tako ću biti dobra i svekrva i tašta. Samo neka su to dobri ljudi i da vole moju djecu, dobrodošli su u moju porodicu. Marko voli sam da procijeni, pa da upozna sa porodicom. U februaru puni tek 23 godine, a jako je ozbiljan, stabilan mlad čovjek. U njegov izbor jako vjerujem i nikad ne bih posumnjala – izjavila je Dragana početkom godine.

Ona je nasmijala sve rekavši da nema šta da “voli ili ne voli” da joj snajka bude pjevačica, već da je to stvar njenog sina.