Ponedjeljak, 06.05.2024.

Melina se razvela od Harisa Džinovića, a pred krah braka se MNOGO MUČILA: “Bilo mi je teško da krenem ispočetka”

Srijeda, 24.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Melina Džinović, modna kreatorka, nedavno se razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici.

Njene haljine nosile su mnoge poznate ličnosti širom sveta, poput Dženifer Lopez, Sofije Vergare, Džesi Džej i Pamele Anderson, o čemu se već godinama priča i piše.

Haris je posljednjih sedmica u više navrata pričao da su problemi u odnosu sa Melinom počeli odavno, tokom 2022. godine, a u tom periodu je ona pričala kako je poslovno imala velikih problema.

Tokom pandemije korona virusa stala joj je prodaja toaleta, zbog čega se našla u nebranom grožđu.

– Amerika se već probudila, tako da uveliko radimo isporuke. Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim dešavanjima u svetu, osjećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja. Nikada ne koristim riječ seksi, ali ona najbolje opisuje sve što smo moj tim i ja ovoga puta iznjedrili. Možda upravo iz tog razloga ja lično neću ponijeti baš sve komade, ali generalno sam zadovoljna. Mnogo je razloga za slavlje ovih dana – govorila je u tom periodu Melina za “Stori”.