Ponedjeljak, 06.05.2024.

Bauštelski radovi Nives Celzijus: U vrućim hlačicama mijesila ljepilo i brusila balkonske podove

Srijeda, 24.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nives Celzijus se na svom Instagram profilu pohvalila građevinskim radovima u svom vlastitom domu. Naime, spisateljica, pjevačica i glumica ovih dana ima pune ruke posla.

Osim standardnih kućanskih poslova, poput kuhanja, pranja i peglanja, Nives je svojim pratiteljima pokazala da je vješta i s onim puno zahtjevnijima.

Tako lijepu Nives u novom videu imamo priliku vidjeti s brusilicom u rukama, kistom kojim boja ogradu, ali i ljepilom koje mijesi u topiću i kratkim hlačicama.

‘Ne može se puno djevojaka pohvaliti ovim’

“Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove?” napisala je Nives Celzijus ispod videa koji je u jako kratkom roku skupio više tisuća lajkova.

Brojni pratitelji hvalili su je u komentarima: “Svaka čast, ne može se puno djevojaka pohvaliti da zna raditi sve ovo”, “Nema te Amerika, Nives draga”, “Ovo je za svaku pohvalu”, “Lijek za oči”, “Bravo”, “Hoćemo još”, pisali su fanovi.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila video na Instagram profilu u kojem je pokazala kako izgleda bez trunke šminke, a zatim se sredila i zablistala.