Nedjelja, 28.04.2024.

Porodica se raspala, a svako pati na svoj način: Kćerka Đina krije da se odala poroku, Haris će to teško podnijeti

Nedjelja, 24.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga Melina Džinović stavili su tačku na brak, o čemu se naširoko priča.

Njihova kćerka Đina sve vrijeme izbjegava da u javnost iznosi porodične detalje, a sada je podijelila objavu koja je mnoge ostavila u čudu.

Naime, Đina Džinović je na svom Instagramu objavila snimak iz noćnog provoda, ali dio gdje se ona vidi je zamaglila, pa su se njeni pratioci zapitali da li je to uradila zbog toga što se na snimku djelimično vidi da drži cigaru u ruci, a svima je dobro poznato da je njen otac Haris protivnik tog poroka.

“Nikotin je odvratan, to je moj stav. Zato sam prestao da pušim. Imam najgore mišljenje o legalizaciji bilo koje vrste narkotika. Svi koji kažu da je zdravije pušiti marihuanu nisu čisti. Onda misliš da ti je i ubistvo normalno?! Uopće nisam za to”, rekao je jednom prilikom poznati pjevač.

Iako je Haris Džinović nedavno otkrio razloge rastanka sa Melinom, kao i da njihova djeca nisu baš lahko podnijela njihovu odluku da se razvedu iako su već odrasli, kćerka Đina sve vrijeme dijeli izazovne objave i provodi se širom svijeta, pa se može zaključiti da je razvod roditelja nije previše dotakao, te da uživa punim plućima.

“Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna.

Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom”, naveo je Haris Džinović za “Showbuzz”.

Podsjetimo, nedavno je odjeknula vijest da je Melina Džinović već neko vrijeme u emotivnoj vezi sa dvije godine starijim biznismenom i da je zbog toga došlo do kraha braka.