Subota, 27.04.2024.

Karleuša likuje, Nika više nije tatino dijete: Duško zanijemio, na ovo nije bio spreman

Nedjelja, 24.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika, sve više je popularna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiocima na TikToku često dijeli bjuti savjete i razne ideje vezane za modu i izgled.

Nika Tošić je postala miljenica nacije još kao klinka, kada je javnost upoznala preko video snimaka koje je objavljivala njena majka. Ima armiju pratilaca, uglavnom svojih vršnjaka tinejdžera, a najčešće objavljuje snimke iz svoje sobe u luksuznoj vili na Dedinju. Iako su svi mislili da će Nika krenuti tatinim koracima jer je neko vrijeme trenirala fudbal, situacija se preokrenula.

Od kako je otvorila nalog na TikToku, mlađa kćerka Jelene Karleuše oduševljava objavama i svojim snimcima zadaje domaći zadatak poznatim influenserima širom svijeta.

Sadržaj koji Nika dijeli sa mnogobrojnim fanovima tiču se uglavnom njege i ljepote, a sada je pokazala i kako se šminka. Nika je vrlo vješto baratala četkicama, puder skoro i da ne upotrebljava, a korektor je nanijela samo na određene tačke lica. Gel za obrve je obavezan za nju, sjenka za oči po želji, maskara, hajlajter, malo rumenila i prirodan izgled je tu.

Osim ovih koraka, Nika koristi i olovku za usne kojom precizno iscrtava iste, a zatim stavlja sjaj u boji, pa onaj bezbojni.

Mlađa kćerka Jelene Karleuše svojim savjetima za šminkanje je oduševila mnoge tinejdžerke, kao i sve dame koje ne vole pretjerano jaku šminku već više cijene prirodan i svjež izgled.

Zbog svoje harizmatičnosti, Nika dobija pregršt pozitivnih komentara i u posljednje vrijeme sve što ima veze sa njom postane viralno i hit na društvenim mrežama. Nedavno su Nika i Atina sa mamom Jelenom boravile u Francuskoj zbog poslovnih obaveza pop dive, a slobodno vrijeme su iskoristile kako bi uživale u čarima Pariza.

Kćerke Jelene Karleuše su tada posjetile muzej Luvr i tamo se desila jedna neočekivana scena. Dok su šetali, pored Nike je prošao planetarno popularni pjevač Šon Mendez, za kojim mnoge tinejdžerke lude.

Međutim, mlađa kćerka Jelene Karleuše nije ni trepnula kada je on prošao i nije željela ni da se skloni kako bi on prošao, te je Mendez bio taj koji je morao da se pomjeri. Mnogi su prokomentarisali d