Nedjelja, 28.04.2024.

“Devet mjeseci nisam imala glas”: Katarina Grujić prvi put o paklu kroz koji je prošla NAKON OPERACIJE

Nedjelja, 24.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Katarina Grujić stekla je popularnost u takmičenju “Zvezde Granda”, a poput mnogih pjevača i ona je imala problem sa glasnim žicama.

Sada je Katarina otkrila da je nakon operacije prošla kroz pravu agoniju.

– Mislim da sam najveći strah imala kada sam operisala glasne žice. Kada 9 mjeseci nisam imala glas, kada nisam mogla normalno da pričam i da pjevam. Dešavalo se da ljudi čuju kako govorim i da bježe od mene, ne znaju što se dešava sa mnom. Tako da najveći strah mi je bio tada kada sam izgubila glas i kada sam prosto imala strah hoće li mi se ikada više vratiti. Pored straha za egzistenciju imala sam problem i u svakodnevnoj komunikaciji jer nisam mogla da pričam i to ne mogu da zaboravim. Ali eto, poslije 9 mjeseci sam pronašla prave doktore i uspjela sam da vratim što mi je najdraže i najvažnije u životu sad – rekla je pjevačica.

Katarina je otkrila kada je saznala da ima zdravstveni problem.

– To je počelo poslije takmičenja Zvezde Granda, kada sam stvarno dostigla veliku popularnost i prosto sam radila 7 dana nedjeljno. Znamo da ako dovoljno ne spavaš i ako ne vodiš zdrav život normalno je da ne može da ti se glasnice oporave. Ja sam dobila polipe, jedan je fibrozirao u mrtvo tkivo što znači da je morao da se hirurški odstrani. Nepravilno korišćenje glasa, putovanja. Svaki dan sam u drugoj državi, drugom gradu. Nespavanje, sve je to nekako uticalo i prosto pjevam pola sata, sat i samo mi pukne glasa. Ja ne mogu da nastavim. I tako se dešavalo u početku, dok nisu skontali šta je problem i da moram na operaciju. I onda su se, naravno, javili veći problemi. Kako, šta, svima se vrati, meni se nije vraćao prosto. Da li je, sad neću pričati, ne znam da li je doktor zakačio glasnu žicu, da li se tu nešto izdešavalo. Ja sam ispoštovala maksimalno oporavak, nisam dvije nedjelje govorila, pila sam lijekove, sve sam ja ispoštovala ali prosto glas se nije vraćao. Tako da, devet mjeseci pakla, devet mjeseci boriš se sam sa sobom. Imam tu jedinu sreću, što sam imala roditelje uz sebe i porodicu, koja je bila dvadesetčetiri časa uz mene, da mi pomogne, da psihički ne padnem jer da sam pala u depresiju, ne znam kako bih se izvukla. Prosto teško je, ne samo zbog posla kojim se ja bavim, nego ne možeš da vodiš normalan život. Ne možeš da progovoriš, ne možeš da kažeš mama daj mi vodu. Ništa, apsolutno. Tako da taj neki najgori period i strah koji sam ja tada osjećala, nadam se da se više nikad neće ponoviti – rekla je pjevačica za Petkast.