Subota, 27.04.2024.

Bruje društvene mreže: DA LI JE MELINA VARALA HARISA S BIVŠIM MUŽEM AMRE DŽEKO?

Nedjelja, 24.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost. Iako su mnogi u kuloarima šuškali kako njihov brak odavno ne funkcioniše, ipak je informacija dočekana s nevjericom.

O kraju njihove ljubavi pisali su gotovo svi regionalni mediji. A Haris je prvi iznio “prljav veš” iz njihove kuće.

– Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna – ovim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku tišinu.

– Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantovao – rekao je Haris.

– Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – zaključio je Džinović.

Nakon toga počelo se rasprijedati ko je moćni muškarac s kojim je Melina prevarila Harisa. Pisalo se da je to bivši srbijanski fudbalski reprezentativac, potom šef policije, da bi došli do moćnika koji bogatstvom zasipa Melinu.

No, korisnici društvenih mreža imaju drugačije informacije… Naime, ako je vjerovati pričama koje kruže po mrežama, Melina je u ljubavnoj vezi sa biznismenom Vladimirom Vićentijevićem. Informacija kao informacija…. No, ako se zna da je Vladimir bivši muž Amre, sadašnje supruge bh. fudbalera Edina Džeke, ova vijest dobija potpuno drugačiju konotaciju.

-Ako je Melina varala Harisa s bivšim mužem Džekine žene, znači li to da je Džeko sad Harisov djever, badžo ili šta već – našalili su se na društvenim mrežama.

Amra, podsjećanja radi, s Vladimirom ima kćerku Sofiju, dok Melina iz braka s Harisom ima kćerku Đinu i sina Kana.