Nedjelja, 05.05.2024.

“Svako neka vodi brigu o svom životu!” Dženan Lončarević iznenadio reakcijom usred razvoda

Utorak, 23.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Dženan Lončarević razvodi se nakon 25 godina od supruge Samire Lončarević koja je otkrila da njen suprug već 15 godina ima ljubavnicu sa kojom je dobio i vanbračno dijete.

Lončarević se do sada nije oglašavao povodom razvoda, već je njegov advokat otkrio detalje spora, a sada je pjevač uradio nešto što je iznenadilo javnost. Naime, Dženan je reagovao na jedan komentar ispod njegove objave na Instagramu i time jasno pokazao da podržava stav žene koja je isti napisala.

– Ljudi, budite realni, nije vaše/naše da osuđujemo bilo koga radi njegovog privatnog života, nemamo to pravo. Pratimo ovog čovjeka zato što volimo njegovu muziku i to je jedino što bi trebalo komentarisati. Svako neka vodi brigu o svom životu, kako zna, umije i hoće – glasi komentar koji je Lončareviću očigledno prijao.

Dženan Lončarević (Foto: Instagram)
DŽENAN LONČAREVIĆ (FOTO: INSTAGRAM)

Podsjećanja radi, Samira je u svojoj ispovijesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dijete, a to su za “Blic” potvrdile i Dženanove komšije.

– Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete – otkrila je jedna stanarka zgrade.