Nedjelja, 05.05.2024.

PJEVAČICA RAZVEZALA JEZIK O DRAGANI I TONIJU: Pjevala je na njihovom POSEBNOM veselju, otkrila sve što zna!

Utorak, 23.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti. Svoje mišljenje o ovome iznijela je i pjevačica Ivana Šašić, koja je pjevala na proslavi rođenja Draganine i Tonijeve kćerke Manule.

– Nikada zaista to nisam mislila! Pjevala sam na rođenju Manuele u Beču, prije 22 godine. Poznajem i Tonija, zapravo njega sam upoznala prije Dragane. Živjela sam u Beču, poznavala sam i njegovog oca. Ali, zaista ovo nisam očekivala. Dragana je jedna fina žena i mislila sam da će ona svojom dobrotom da ušuška sve to i da će to da traje, koliko god da neko ima svojih mana i vrlina – rekla je Ivana i dodala:

– Niko ne može da zna šta se dešava u njegova četiri zida, tako da ne možemo ni suditi, a opet smatram da je bolje dobar razvod nego loš brak.

Ivana je prokomentarisala i činjenicu da se za njihov raskol znalo mnogo unaprijed.

– Znate kako, ako naviknete novinare na zajednicu i na to da ste non-stop zajedno i onda čim jednog nema šuška se da tu već nešto nije okej. Sve se zna i da se ne lažemo i novinari sve znaju i sve saznaju, samo je pitanje koliko su obazrivi prema nekome iz poštovanja, pa onda neće da objave nešto – poručila je Ivana, a potom dodala:

– Za mnoge stvari se znalo unaprijed, ne samo za Draganu, već i za druge, samo se nije objavljivalo – rekla je pjevačica za Grand.