Subota, 04.05.2024.

Svi se pitaju šta je ŽENOM ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Tvrde da je ovo nemoguće (FOTO)

Ponedjeljak, 22.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Helena Seger je veoma uspješna žena koja je privukla pažnju javnosti svojom neobičnom pojavom dok je opušteno šetala Milanom i uživala u šopingu. Ova atraktivna plavuša izgleda sve bolje i mlađe. Ona nije tipična bogatašica i žena fudbalera, već je svoja odmalena i nikada nije robovala trendovima.

Helena Seger se ističe svojim snažnim karakterom i neobičnim stilom koji je udoban, a istovremeno veoma privlačan. Ona se često može vidjeti u stajlinzima koji djeluju vrlo opušteno, a istovremeno privlače pažnju svojom jednostavnošću i elegancijom. Njena plava kosa je postala bujnija, a njen izgled je i dalje besprijekoran, bez ijednog grama viška.

Tajna mladolikosti

Iako mnogi spekulišu o tome kako Helena izgleda sve bolje u 6. deceniji, ona ističe da nema nikakvu posebnu tajnu. Njen izgled je rezultat redovnih treninga i zdrave ishrane, uz minimalan broj “grešaka”. Visoka 170 centimetara, sa kilažom koja varira između 52 i 55 kilograma, Helena ima prosto savršenu građu, piše “Stil”.

Helena otkriva da se njen izgled održava na jednostavan način – redovnim treninzima, korištenjem tegova tokom vježbanja kako bi održala figuru, i pažljivim izborom zdrave ishrane. Ova jednostavna pravila su ključna za održavanje njenog se*sepila i ljepote.

Helena Seger je otmjena i elegantna dama koja voli luksuzni život, ali samo dok naporno radi da bi u njemu uživala. Njen izgled i stav su inspiracija mnogima, a njen neobičan pristup životu je ono što je izdvaja od drugih žena u javnom svijetu.