Nedjelja, 05.05.2024.

KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ HITNO ZAUSTAVLJEN, PJEVAČICA NA IVICI SUZA: Toni stoji iza svega?!

Nedjelja, 21.04.2024. | Magazin | Muzika | Najnovije

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je saopćila javnosti da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Iako se do sada nije oglašavala na temu razvoda, pjevačica je danas objavila snimak na svom Instagram profilu koji je izazvao dosta pažnje javnosti.

Naime, ona je podIJelila snimak sa koncerta u Italiji, gdje je, malo je reći, izdominirala. Kako je i sama rekla, Italija je sinoć gorjela, a publika je primIJetila da je Dragana emotivnija nego ikada, pa su mnogi to povezali upravo sa dešavanjima iz privatnog života, odnosno razvoda.

Kasnije je pjevačica sama odlučila da se zahvali publici i brojnim fanovima u Italiji, koji su joj priredili noć za pamćenje.

Iako se razvod odvija javno, Dragana Mirković je jasno stavila do znanja da je ovo njeno jedino obraćanje povodom ove teme, te je zamolila medije da poštuju njenu odluku i da ne povećavaju težinu trenutka kroz koji cIJela porodica prolazi.

Podsjetimo, bivši suprug pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, uhvaćen je u provodu u Beču, gdje se opuštao u jednom klubu u društvu prijatelja. Snimak koji je procurio pokazuje Tonija kako uživa u atmosferi, smiješi se i provodi uz muziku. Iako je nedavno navodno bio u centru pažnje zbog organizovanja druženja u predsjedničkom apartmanu zagrebačkog hotela, sada je u Beču nastavio sa opuštanjem.