Četvrtak, 02.05.2024.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ UZEO STVARI U SVOJE RUKE: Šok potez Marka Bijelića, svi se pitaju šta će Toni imati da kaže na ovo!

Četvrtak, 18.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Poznata pjevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, nakon dugih 24 godina zajedničkog života. Ova vijest je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, s obzirom na dug brak ove popularne pjevačice.

Dragana i Toni imaju sina Marka i kćerku Manuelu, koji su se odmah nakon odluke o razvodu vratili majci kako bi joj pružili podršku. Marko, kako su mediji pisali, preuzeo je ulogu vođenja majčine karijere nakon razvoda, a nedavno je objavio fotografiju iz kancelarije dok radi na zakazivanju Draganinih nastupa. Ova podrška majci naišla je na pohvale, a Dragana je istakla da je Marko njen ponos i desna ruka.

Dragana Mirković je uvijek isticala svoju djecu kao najnormalniju djecu na svetu, naglašavajući da su imali normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, dok Manuela završava srednju školu i već je radila na recepciji u poznatom hotelu “Ricu”. Ova činjenica o normalnom odrastanju i obrazovanju djece poznate ličnosti izazvala je simpatije javnosti.

Inače, bivši suprug pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, uhvaćen je u provodu u Beču, gdje se opuštao u jednom klubu u društvu prijatelja. Snimak koji je procurio pokazuje Tonija kako uživa u atmosferi, smiješi se i provodi uz muziku. Iako je nedavno navodno bio u centru pažnje zbog organizovanja druženja u predsjedničkom apartmanu zagrebačkog hotela, sada je u Beču nastavio sa opuštanjem. Dragana Mirković je nedavno javno saopštila da su ona i Toni živjeli odvojeno još od 2021. godine, što je iznenadilo mnoge koji su smatrali da je njihov brak bio u najboljem redu. Prema pisanju medija, Toni je napustio porodični dvorac u Njemačkoj, dok su njihova djeca, Marko i Manuela, ostali uz majku.