Srijeda, 01.05.2024.

OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDJELI Šejla Zonić se utegla u haljinu od lateksa, a tek čizme…

Četvrtak, 18.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Bh. pjevačica Šejla Zonić odlučila je izaći iz zone komfora i pozirati u modnom izdanju koje je drugačije od onog na koje smo navikli.

Naime, pozirala je u haljii napravljenoj od lateksa i dugim čizmama. Za njen stajling zaslužna je Elena Nikolaevna, koja sarađuje s brojnim drugim poznatim ličnostima iz regije.

Izgled je upotpunila isfeniranom frizurom i naglašenom šminkom. U snimku je pojavljuje i njen suprug Armin Zonić. Ujedno je najavila svoj nastup na Zvezdama Granda.

U komentarima je dobila veliki broj pohvala na račun besprijekornog izgleda.

“Izgledaš top. Crna boja stoji ti savršeno”, “I glas i stas”, “Zvijezda je rođena”, “Savršena u svemu. Divan bračni par”, “Ženo, ti nisi samo pjevačica, ti si i top model”, neke su od njih.

Šejla je nedavno izjavila da joj je suprug Armin najveća podrška.

“Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima i da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega, ja se ne bih pojavila. Podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije me ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala”, navela je.