Utorak, 22.10.2024.

“Bog i jedna osoba su mi pomogli da prevaziđem krizu zbog Meline” Haris Džinović se prisjetio i sarajevskog fazona: “Šemso, uzmi koliko ti je drago”

Četvrtak, 16.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Haris Džinović je, govoreći o krahu braka sa dizajnerkom Melinom, iznenadio mnoge spomenuvši osobu koja mu je pomogla da prevaziđe ovaj težak životni period, pritom odbivši da je imenuje.

– Niko mi ne nedostaje. Melina? Ne. Taman posla! Da nedostaje bila bi tu. Vrlo tanko sam pratio šta se piše o nama jer nemam Tvitere i medije. Ne zanima me, pa ne pratim. Jako tanko sam informisan, osim ako mi neko nešto kaže ili ne pošalje link i kaže da je izjava takva i takva – istakao je Haris u emisiji “In3gantno”.

– Ipak, rijetko se dešavalo da mi neko kaže da ima nešto interesatno da pogledam. Imao sam jednu krizu što se toga tiče prije godinu i po dana i nisam vjerovao da ću se izvući tako lako iz svega toga. Pomogao mi je Bog i još jedna osoba da sve to lako prevaziđem. Mislio sam da neću prevazići lako jer, znajući samoga sebe, ja sam neko ko teško preživljava emotivne situacije – dodao je Džinović.

Podsjetimo, ispovijest pjevača Harisa Džinovića o krahu braka sa Melinom je podijelila javnost, te su tako jedni stali na njegovu stranu, dok su mu drugi zamjerili što javno govori o tome koliko je materijalnih stvari davao bivšoj supruzi.

– Ako dajem onda dajem ono što mogu da dam, a to je maksimum. Ako ne mogu da dam, onda ne dajem ništa. I, šta, sad meni neko zamjera što sam davao?! To može samo glupan da zamjeri ili neko iz “Laze Lazarevića” – istakao je Haris u emisiji “In3gantno”, a zatim se osvrnuo na Melininu izjavu da kada nije mogla da se odluči za jednu “Luj Viton” torbu da joj je rekao da kupi sve tri.

– Ja vjerujem da je to greška, ali toga je bilo. Bilo je kod mene “dženerositi” (engl. darežljivosti), u smislu “Izvolite, uzmite” ili što se kaže u Sarajevu: “Šemso, uzmi koliko ti je drago” – dodao je Džinović.