Subota, 26.10.2024.

Hrvatska glumica porijeklom iz Sarajeva govorila o rodnom gradu: Jedan dio mene ostao je tamo

Utorak, 16.01.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Hrvatska glumica Daria Lorenci Flatz, porijeklom iz Sarajeva, govorila je o rodnom gradu, ali i dugogodišnjem životu u susjednoj zemlji.

Početkom rata u našoj zemlji Daria je izbjegla u susjednu Hrvatsku. Sa samo 16 godina otišla je u Zagreb u kojem živi već 30 godine, ali Sarajevo nikad neće otići iz njezinog srca.

“Ja u Zagrebu već 30 godina živim i meni je ovdje dom tako da… Ali ja stvarno kad dođem u Sarajevo – to je baš čudesno, znači ja trideset godina ne živim tamo i to su komentirale kolege s kojima ja zapravo nikad nisam radila, ali oni su to baš rekli: ‘Ti ko da si s nama cijeli život, to je nevjerojatno’. Stvarno je taj jedan dio mene ostao tamo, iako ja više nisam tamo. Kad dođem tamo stvarno se osjećam kao doma, iako ja živim u Zagrebu i ne mogu zamisliti da ne živim ovdje, ali da jedan dio mene je uvijek ostao tamo i zato se jako razveselim”, navela je.

Glumica je 2007. godine dva mjeseca živjela u Sarajevu zbog filma “Teško je biti fin” u kojem je glumila.

“Onda sam sama sebi rekla: ‘Evo sad jednom si morala na silu otići, a sad si tu i možeš izabrati da li se želiš vratiti ili ostati ovdje’. I onda sam nekako imala osjećaj da sam svjesno donijela odluku ”Ne, ipak je moj život sada u Zagrebu. Ne, život jednom kad krene – krene i odnese vas i to je tako’”, zaključila je.

Bh. publici Daria je naprije poznaje po ulogama u filmovima “Teško je biti fin” i “Halimin put”, a trenutno je mnogi gledaju u ulozi Jadranke u seriji “Kumovi”.