Subota, 26.10.2024.

“Otkako je sa nama mi smo velika porodica”: Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić se preselila kod dečka milionera, njegovi sinovi otkrili kakva je domaćica

Ponedjeljak, 15.01.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Kontroverzna voditeljka “Novog jutra” na Pinku Jovana Jeremić već neko vrijeme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem.

Njih dvoje ističu da su jedno drugim najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a ona se sada i uključila u emisiju iz njegove vile u Grockoj, a otkrila je i da se preselila kod njega.

– Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovdje – počela je Jovana .

– Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna – rekla je ona, a sa njom se uključio i njen partner, koji je bio sa njenom kćerkicom Leom.

– Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica – rekao je Dragan u emisiji “Premijera vikend – specijal”, a ona je dodala kako njena nasljednica obožava njenog partnera, piše Blic.

Njih dvoje pokazali su njegovu imperiju, te su gledaoci mogli da vide kako izgledaju njegov poslovni prostor, a posebnu pažnju privukao je zid koji je pun nagrada, priznanja i medalja.

Kako Dragan ima dvojicu sinova, Jovana Jermić je ispričala i da je u sjajnim odnosima sa njegovim nasljednicima.

Draganovi sinovi, Miloš i Mihajlo prvi put pred kamerama progovorili su o izabranici svog oca.

– Jeste, fenomenalna je domaćica. Otkako je sa nama mi smo velika porodica. Odlična je. Odličnu česnicu je napravila ove godine –  rekao je Mihajlo.

Jovana i Dragan nisu uspjeli da se kontrolišu pred kamerama, te se nisu ustručavali ni pred njegovim sinovima, kao ni ispred njene kćerke Lee da se poljube.