Nedjelja, 05.05.2024.

POSLIJE MAKLJAŽE DRAGANU GRLILI LJUDI! Vratio se čovjek koji je izbačen napolje! Pjevačica mu se obratila pred svima (VIDEO)

Nedjelja, 14.04.2024. | Magazin | Muzika | Najnovije

Pjevačica Dragana Mirković pjevala sinoć u jednom noćnom klubu u Hanoveru, a nedugo nakon što je izašla na scenu izbila je opšta makljaža! Naime, kako je portal Republika izvještavao sa lica mjesta, obezbJeđenje je odmah reagovalo, pa je pomahnitale muškarce koji su se potukli izbacilo napolje. Ubrzo nakon toga, Draganu su savladale emocije zbog toga što su ljudi u publici dobacivali: “Gago mi te volimo”, pa je u jednom trenutku klekla i sJela pored prvog reda.

Mirković se sve vrijeme grlila sa ljudima koji su pjevali u glas sa njom sve pjesme, a potom je uslijedio šok trenutak. Naime, jedan od muškaraca kog je obezbjeđenje tokom tuče izbacilo, na kraj se vratio u klub. On je Dragani uspeo da objasni šta se desilo, a ona mu se pred svima obratila, pa su se zagrlili.

– Dobro se sve završilo! Nećemo sada o ružnim stvarima – rekla je folkerka, pa je kasnije nastavila da pjeva.

Podsjećamo, naš izvor sa lica mjesta objasnio je kada je došlo do makljaže u klubu nedugo nakon što je Dragana izašla na scenu, pa je na kratko prekinut koncert.

– Dragana je za to vrijeme bila fokusirana na publiku i kasnije je bila do detalja obaviještena o skandalu koji se desio nedaleko od bine. Nastup je na kratko prekinut, a kada je obezbeđenje bilo sigurno da je sigurno i da su svi gosti koji su pravili problem van noćnog kluba, nastavilo se sa programom. Dragana je s pjesmom nastavila odlično raspoložena i odmah je sa publikom počela da pjeva u glas – priča nam izvor koji je bio na licu mjesta.