Utorak, 22.10.2024.

Milijarder Rifko u Dubaiju pukao 29 hiljada eura na Miu Borisavljević! Potiče sa naših prostora, na pjevačicu dao čitavo bogatstvo

Ponedjeljak, 13.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Folkerka je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata otišla punih džepova, a za to se pobrinuo milijarder koji potiče iz Sjenice, a koji je na pjevačicu pukao 29.000 eura, piše Informer! Pjevačica je sa svojim suprugom Bojanom Grujićem nastupila prije dva dana u najvišoj zgradi na svijetu, u Burdž Kalifi, a tom prilikom je, zahvaljujući sjajnoj atmosferi koju je napravila, izvukla ogroman novac biznismenu iz Sjenice.

– Milijarder po imenu Arif, koga svi zovu Rifko, godinama živi u Dubaiju i bavi se kriptovalutama, a domaću muziku i pjevače obožava. Ne propušta nijedan nastup izvođača, a za svoj ćef i zadovoljstvo ne žali da potroši čitavo bogatstvo – ispričao je za Informer dobro obaviješteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je još rekao, kada god čuje da dolazi neko od balkanskih izvođača u Dubai, on među prvima rezerviše VIP separe, koji se nalazi tik ispred bine, a onda cijele večeri poručuje najskuplja pića.

– On pije samo “dom perinjon” i votku “belvedere”, a cijena samo jedne takve boce u Dubaiju košta i do nekoliko hiljada eura. Kada uz to dobije čitavu poslugu koja mu piće donosi s prskalicama i vatrometom, to dodatno plaća. Pare mu ne predstavljaju nikakav problem jer je milijarder, a njegov merak očito nema cijenu – završio je izvor za Informer.

Kako bi provjerili ovu priču, novinari su kontaktirali sa jednim od organizatora ovog koncerta, koji je potvrdio navode i dostavio račun biznismena iz Sjenice na uvid.

– Tačno je da je Rifko najveći potrošač na svim nastupima koje sam do sada organizovao. Samo na koncertu Aca Pejovića, koji je bio prije tri sedmice, iskeširao je nevjerovatnih 115.000 eura! To je bio najveći račun ikada napravljen u ovom klubu i na jednom takvom nastupu – rekao nam je Đorđe Pešić iz organizacije “Balkan mjuzik ivents”.

Mia Borisavljević, koja je sa suprugom i dalje u ovoj arapskoj zemlji, samo je kratko prokomentarisala da će nastup u najvišoj zgradi na svijetu pamtiti dugo.

– Sjajno smo se proveli i uživali do jutra. Rado ćemo doći opet, publika u Dubaiju je sjajna – rekla je Mia Borisavljević za Informer.