Srijeda, 08.05.2024.

Muzičare iz “Ko to tamo peva” su svi obožavali, a evo kako izgledaju danas: Jedan je VOZAČ AUTOBUSA

Subota, 13.04.2024. | Film | Magazin | Najnovije

Pridobili su simpatije čitavog regiona svojom autentičnom pojavom i glumom koju su pokazali.
Domaću kinematografiju obilježio je film “Ko to tamo peva” u kom su između ostalog igrali i Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić.

Ova dva muzičara su osvojila publiku neposrednošću i iskrenošću u pomenutom ostvarenju, a poslije ovog ostvarenja više nismo imali priliku da ih vidimo na velikom platnu.

Mali muzičar iz filma “Ko to tamo peva”, Nenad Kostić danas je vozač autobusa.

– Prošli smo probu i onda je trebalo da potpisujemo ugovore. Dobio sam oko 1,5 miliona dinara, a recimo da je novi “fića” koštao četiri. Bilo je to dosta para za to vrijeme. Probali smo pjesmu i nije izgledalo loše. E, onda smo krenuli na snimanje, a prema scenariju, trebalo je da budem ćelav. Kad su pokušali da me šišaju, počeo sam da plačem, nisam dao, rekao sam ako će da me šišaju, neka traže drugog. Neda Arnerić i Dragan Nikolić nisu dali da odem jer sam im se dopao – rekao je Nenad tada, a Miodrag dodao da ga ljudi prepoznaju i danas i traže da pjeva “Za Beograd za Beograd”.

– Evo sinoć smo opet morali da zapjevamo sinoć. Nije mi dosadno da je pjevam svaki put iznova. Ta pjesma mi je donijela slavu i reklamu, iako nisam vjerovao u to”- rekao je Kostić prije nekoliko godina u jutarnjem programu kod Dee i Sarape.