Četvrtak, 25.04.2024.

“Sličica, a na njoj neki bradonja”: Aca Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa slavnim košarkašem

Utorak, 13.02.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Aca Lukas podigao je prije par godina veliku prašinu autobiografskom knjigom “Ovo sam ja” u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života.

Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović.

Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa “kepecom iz Zvezda Granda”, isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pjevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog kćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odskela kod svoje drugarice u Majamiju.

– Vratila se nasmijana, sreća joj se vidjela na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike – piše.

Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je riječ o poznatom košarkašu koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima “Majami”, a u pitanju je slavni košarkaš Marko Jarić. Lukas je tako odlučio da Sonju satjera u ćošak, pa j

– Lukas već izvjesno vrijeme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je riječ, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zamjeni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić – govorio je izvor za “Blic”.

– Kako ne bi pravio dramu prije nego što sve izađe na vidjelo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: “Neko te zove, javi se”. Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina – završava izvor, piše Blic.