Utorak, 22.10.2024.

SUHA EKSKLUZIVA Haris Džinović u sitne sate uhvaćen s mlađom crnokosom, a onda plakao u sred kafane

Nedjelja, 12.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Haris Džinović (72) uživao je prošle noći, u subotu na nedelju, u jednoj beogradskoj kafani. Pjevač nije bio sam, već u društvu lijepe crnokose, sa kojom mu je bilo više nego prijatno.

Oni su pjevali, razgovarali, smijali se, a sa njima za stolom bile su još dvije osobe. Haris je u ovoj kafani i pjevao, a lijepa crnokosa ga je sve vrijeme sa pažnjom gledala i snimala, piše Telegraf.

Ipak, to nije sve, kada je krenuo da pjeva tužne balade i pjesme o nesretnim ljubavima u jednom trenutku je zaplakao, prenosi Blic.

U pitanju su bile Harisovi sledeći hitovi: “Da je srcu da te vidi, pa da zaigra, kako će tuga prestati, ako me pjesma ostavi, kako će da srce podnijeti da te zaboravi”, “Sjećaš li se one noći kad si meni rekla ne, to su bile moje oči, što su s tobom plakale”, “Sama kad ostaneš, vidjećeš kako je bez mene”.

Video pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Džinović je prije samo desetak dana rekao da nisu istinite priče da ima novu djevojku.

– Odakle oni znaju da li sam ja našao petnaest godina mlađu devojku, ili sto godina mlađu… Prvo, nisam sa djevojkom, volio bih da jesam, ali nisam, prema tome… Ali biću! – rekao je tada Haris.