Utorak, 22.10.2024.

Tonijeva strana priče: “Neću da dozvolim da neko upravlja mojom kućom!”

Subota, 11.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon što je do medija došlo saznanje da biznismen Toni Bijelić navodno već duži vremenski period ima drugu ženu u svom životu, on se oglasio i istjerao stvari na čistac.

– Nisam varao Draganu. To su izmišljotine. Ne dam da mi gej lobi upravlja kućom. Velika je laž da sam varao Draganu. To je izmišljotina. Nemam ništa protiv gej populacije, samo neću da dozvolim da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom. Sve što se priča i piše o prevarama i raznim scenarijima je čista laž – poručio je Toni za “TV Hype”.

Podsjetimo, nakon razvoda od popularne pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić povukao se iz javnosti, a katkad odluči da se oglasi na svom Instagram profilu.

Bijelić je jučer na storiju saopćio tužnu vest. Naime, njegov bliski prijatelj je preminuo, a on se teškim riječima oprostio od njega.

– Dragi prijatelju, hvala ti na svemu što si za mene, moju porodicu i dvorac učinio. Bio si jedan od rijetkih iskrenih prijatelja. Uvijek ostaješ u sjećanju, naš dragi Enver Hasanović – napisao je Toni.