Četvrtak, 25.04.2024.

Prvi intervju Harisa Džinovića nakon razvoda od Meline: “Ne razgovaram sa djecom o tome, znaju oni šta se dešava”

Nedjelja, 11.02.2024. | Magazin | Muzika | Najnovije

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris se tim povodom do sada nije oglašavao, a sada je prvi put progovorio o krahu braka. Kako je istakao, sa djecom ne priča o tome, ali oni najbolje znaju šta se dešava.

– Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam htio da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je Haris, piše Blic.

Haris Džinović je progovorio i o kćerki Đini koja je sve više u medijima.

– Ne smeta mi što je Đina lijepa, ja se ne ij ne savjetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspješna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe – rekao je on.

FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Dobre i loše uspomene ostavlja iza sebe

– Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promijeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju – rekao je Haris u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Sa druge strane, Melina se preselila u hotel nakon rastanka od Harisa, što su dokumentovali i paparaci, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.