Ponedjeljak, 20.05.2024.

Mudar potez Duška Tošića da Jelenu zauvjek skloni iz života

Srijeda, 08.05.2024. | Magazin | Najnovije

Iako se već duži period spekulira o razvodu Duška i Jelene, pravu istinu o njihovoj ljubavi čini se ipak nećemo saznati. Ali da jedina ljubav Duška Tošića nije Jelena Karleuša, evidentno je…

Razvod je stopiran, do kada to još uvijek niko ne zna. Ono što se, međutim, zna je da bivši fudbaler, danas uspješni sportski menadžer gotovo nikada nije kod kuće, čime je život pod istim krovom zavađenih supružnika djelimično olakšan.

Zbog poslovnih angažmana Duško Tošić napustio je porodični dom opet a kako vidimo na njegovom Instagramu on prečesto putuje ali se uglamom vraća svojoj jedinoj ljubavi.

Zadatak mu je da traži nove nade, zbog čega odlazi na utakmice širom Evrope da isprati mlade naraštaje i ugrabi sportistu koji će i sebi i njemu donijeti zaradu. Jedno vrijeme on je živio na relaciji Beograd-Novi Sad, međutim, on se uvijek vraća svojoj prvobitnoj zemlji koju je odabrao kao sigurnu luku. Tursku.

Poznato je da je Karleušin suprug tamo ostvario nevjerovatne rezultate kao fudbaler, još uvijek se FK Bešiktaš kiti njegovim uspjesima, a sada je došlo vrijeme da iz drugog ugla on pokaže šta zna. Ljubav Duška Tošića prema menadžerskoj profesiji vratila ga je u grad u kom je pored profesionalnih uspjeha, sklopio divna prijateljstva.

Zbog posla, pa i zbog prijatelja nakratko je Duško Tošić napustio porodični dom, Karleušu i kćerke, a vjeruje se da će se iz Turske on vratiti s pozitivnim i povoljnim vijestima iako je svima još uvijek nejasno šta se dešava u njihovom porodičnom domu.