Ponedjeljak, 06.05.2024.

“MAMA, MENI JE OVO PREVIŠE”: Dragana Mirković se razvodi, a njena kćerka je OVAKO REAGOVALA na veliku pažnju javnosti koju dugo dobija

Ponedjeljak, 08.04.2024. | Magazin | Muzika | Najnovije

Muzička zvezda Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se poslije 24 godine braka, o čemu bruji cijeli region.

Njihova djeca, sin Marko i kćerka Manuela, ostala su sa pjevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža naširoko komentariše.

Dragana ne krije da joj djeca različito reaguju na pažnju koju od javnosti dobijaju već godinama.

– Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito… Ne voli da bude nešto viđen. Djevojke ga primijete, htio ne htio – rekla je pjevačica jednom prilikom.

– Mojoj kćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko… Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: “Mama, meni je ovo previše”. Ja sam rekla: “Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža”, to je sve. Meni je samo bitno da su mi djeca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga god oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! – zaključila je Dragana tada za “K1”.