Subota, 04.05.2024.

Antonija Čerkez očarala žiri Zvezda Granda, novčić presudio ko ide dalje

Nedjelja, 07.04.2024. | Magazin | Muzika | Najnovije

Dvije lijepe i talentovane djevojke Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska sinoć su nastupom u „Zvezdama Granda“ oduševile sve i pokazala da im je mjesto na velikoj sceni. Da je ovaj nastup bio jedan od najboljih ove sezone svjedoči činjenica da je na kraju novčič presudio ko ide dalje.

Koliko su bile dobre svjedoči i broj glasova žirija, kako su dobile po svih šest tastera, uslijedilo je akapela pjevanje, ali je i nakon toga rezultat bio izjednačen, pa je konačnu odluku ko ide dalje morao da donese Saša Popović.

Prije nego što je presudio, Sale je poželio da čuje komentare žirija kako bi nekako na kraju donio odluku koja nije bila laka.

-Andrijana mi je bila nadmoćnija večeras, posebno je je druga pjesma pogodila, bravo za obje – rekla je Snežana Đurišić, a odmah se nadovezala Sanja Vučić:

-Meni je broj jedan bila stabilnija, broj dva, okušala si se u dva žanra gdje je druga pjesma bila malo nestabilna. Mislim da to može mnogo bolje i mislim da te je taj plaš omeo da pokažeš još energije.