Petak, 19.07.2024.

KOGA LJUBI MELINA DŽINOVIĆ Kreatorku novi dečko obasipa skupocjenim poklonima

Subota, 06.07.2024. | Magazin | Najnovije

Nakon 22 godine braka razveli su se Haris i Melina Džinović. Dok modna kreatorka uživa u ljubavi sa biznismenom, navodno i pjevač ima novu ljubav.

Modna kreatorka je napustila vilu na Senjaku u kojoj je živjela sa pjevačem i njihovo dvoje djece sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Kako su pisali mediji, Melina navodno uveliko uživa u ljubavi sa biznismenom, a nedavno su se pojavile i informacije da je i Haris Džinović našao djevojku i to 15 godina mlađu od njega.

Haris i Melina Džinović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – tvrdi izvor za medije, koji navodi da se radi o čovjeku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnijih ljudi sa javne scene u Srbiji.

– Osim što je moćan, uspješan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka – tvrdi izvor, piše Alo.