Petak, 25.10.2024.

Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

Utorak, 05.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Popularna pevačica narodne muzike, Ana Bekuta je operisana prije tri sedmice u Austriji, piše Skandal.

Na estradi se pročula informacija da je Bekuta otišla u Tursku na generalni remont zamene silikona, liposukciju i fejslifting, a navodno su u pitanju čiste izmišljotine i insinuacije dokonih ljudi, pa pomenuti medij navodi da pjevačica ima velike zdravstvene probleme.

– Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima dijelim o čemu je riječ, ali situacija nije bila naivna.

– Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znajuz sa čim se ona suočava i kolikoi je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobjednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi.

– Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru – priča Anina dobra prijateljica ua Skandal.

Prijateljica nije željela da otkriva kakva je dijagnoza, ali svakako da je u pitanju što ozbiljno navodno, čim se Ana potpuno povukla i ne oglašava se nigdje.

Ono što se dalje navodi jeste da je pjevačica svoj zdravstveni problem potpuno slučajno otkrila, ali na vrijeme, pa je operacija bila neizbježna. Ona je operisana u Austriji u Beču gdje živi već neko vrijeme.

Oporavak nakon operacije ide u pravom smjeru. Zbog toga se ona sada ni ne oglašava iako je objavila i novi album.

– Sve je ostalo na stendbaju. Sada joj je zdravlje najbitnije. Ana će se vratiti u Zvezde Granda tokom maja, tako da će ona završiti ovu sezonu.