Nedjelja, 19.05.2024.

Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku naučnicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

Subota, 04.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Rupert Murdoch i njegova nova zaručnica Elena Žukova uhvaćeni su u šetnji, a najveću pažnju privukao je njezin veliki dijamantski prsten.

Manje od godinu dana nakon što je otkazao svoje posljednje vjenčanje, bivši predsjednik Foxa, 92-godišnji milijarder Rupert Murdoch zaprosio je novu partnericu s kojom je prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu.

Sada je par uhvaćen u šetnji sa psom, a dijamantni prsten na ruci Elene Žukove privukao je najveću pažnju zbog njegove veličine.

Buduća Rupertova supruga, 67-godišnja molekularna biologinja Elena očito je od njega već dobila zaručnički prsten, a dijamant je gotovo veći od njezina prsta.

Američkom milijarderu i medijskom mogulu ovo će biti peto vjenčanje, koje sprema u 93. godini života, a Murdoch je obećao da će to doista biti njegova posljednja svadba.

Ovo je drugi put da je Murdoch zaručen u godinu dana te se već govori kako će se vjenčanje održati na Murdochovu kalifornijskom imanju Moraga, gdje posjeduje i vinograd.

Prošlog je marta objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko sedmica kasnije.

Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti prošlog ljeta, tek što je raskinuo zaruke s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Inače, Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili djecu tokom šestogodišnjeg braka.