Utorak, 22.10.2024.

ĐANI SIMULIRAO INTIMNI ODNOS SA FLAŠOM! Pjevač pazario skupocjeno piće, pa se snimio u šok-izdanju! (VIDEO)

Subota, 04.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Radiša Trajković Đani simulirao je intimni odnos sa flašom skupocjenog žestokog pića, jer je htio da pokaže koliko voli da popije! Njega je sve vrijeme snimao jedan od drugara sa kojim se odmarao, pa je snimak završio na društvenim mrežama.

– Familijo, šta ćemo? Nekad smo jeli samo paštete, a sad pijemo najskuplju tekilu. Jao ljubičice moja, kraljice, zvijezdo tamne noći – pričao je Đani dok je sve vrijeme mazio i ljubio bocu kao da je u pitanju ženska osoba.

Kako je klip jedna začudio, a druge nasmijao, bilo je najviše onih koji su pričali da je Đani uvijek bio pošten, tako da su pisali da je u redu što troši toliko novca na skupa pića, jer je novac pošteno zaradio.

– Skoro je kupio 3 kamiona, odradio neke kalibracije u mom servisu, fakture su plaćene drugi dan od izdavanja. Tako da lik je pošten i svaka čast na tome – napisao je jedan od pjevačevih pratilaca na Instagramu.

Inače, Radiša Trajković Đani Prvi maj je proveo u Hrvatskoj, gdje mu je društvo pravila supruga Slađa, s kojom je, kako kaže, jedva dočekao da konačno bude sam.

Popularni folker se šalio u duhu praznika, a nekoliko puta mu se i sama žena nasmijala, ali ga je i opominjala zbog rječnika.

– Prvi maj proslavljam poslovno sa ženom u krevetu. Uranak će biti – ko nabije, taj i dobije. Pa, kako da se ponašam, zvali novinari pa pričam – započeo je Đani.