Četvrtak, 24.10.2024.

Amar Gile očekuje treće dijete: “Malo sam pogubljen, puno mi je srce”

Utorak, 02.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela prošle godine dobili su sina, a sada je otkrio da čekaju drugo dijete.

Srećne vijesti je pjevač tek saznao, pa ni sam nije znao šta ga je snašlo.

– Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje – kaže Gile.

On priznaje da bi poslije dva sina, volio da dobije kćerku.

– Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo.

Amar Gile Jašarspahić
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Amar Jašarspahić Gile je otkrio i kako se njegova izabranica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana, piše Grand.

– Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dijete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, djeca su djeca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba negdje da odemo nasamo one su tu da čuvaju djecu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvijek na našoj strani – rekao je pjevač i dodao.

– Dolazak trećeg djeteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno htio, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira – rekao je Gile.