Subota, 18.05.2024.

OGLASILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ: Objelodanila istinu o dečku iz Amerike, reagovala i NJENA MAJKA!

Srijeda, 01.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Dalila Dragojević, trenutno uživa u Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim dečkom Markom, koji dolazi iz Crne Gore. Dalila je na neko vrijeme zapostavila društvenu mreži Instagram i samo se oglašavala putem TikTok-a, ali je današnjim slikama oduševila fanove.

Ona je podijelila nekoliko romantičnih njihovih slika, neke na kojima se ljube, a neke na kojima im je osmijeh preko cijelog lica. Ova fotografija izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, budući da par inače veoma rijetko deli intimne trenutke sa javnošću. Interesantno je da je ispod ove fotografije podršku njihovoj vezi pružila i Dalilina majka, čime je nagoviješteno da par ima podršku svoje porodice.

Dalila Dragojević i Marko trenutno uživaju u svojoj vezi daleko od medijske pažnje koja ih je pratila u prošlosti. Njihova romantična avantura u Njujorku izazvala je interesovanje javnosti, a kako će se njihova priča dalje razvijati ostaje da vidimo.

Inače, Dalila Dragojević je stekla popularnost učestvujući u raznim rijaliti programima, a nakon toga je postala i voditeljka. Njena javna ličnost prati se sa posebnom pažnjom, a njen izgled značajno se promenio tokom godina. Ona nije krila da je imala estetske zahvate, što je izazvalo dosta komentara javnosti. Ipak, Dalila je otvoreno govorila o svojim odlukama i promjenama na svom izgledu, čime je pokazala hrabrost i iskrenost pred svojom publikom.