Subota, 26.10.2024.

Sva u crnom: Severina na nastupu u potpuno prozirnom čipkanom kombinezonu, nosila i torbicu od 2.000 eura

Subota, 30.12.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Severina je ovog četvrtka nastupala u zagrebačkom klubu Mint, a za tu priliku birala je prililno upečatljivu modnu kombinaciju – prozirni čipkani body.

Pjevačica prepoznatljiva po izazovnim modnim kombinacijama na svojim nastupima, ovaj put je birala prozirni čipkani kombinezon ispod kojeg je nosila crni donji veš. Preko kombinezona imala je crni sako, a potpuno crnu kombinaciju zaokružila je otvorenim sandalama na petu.

Jedan od modnih trendova koji je obilježio prethodnu godinu je upravo čipkana prozirna odjeća, a takve komade nosile su svjetske zvijezde poput Kylie Jenner, Irine Shayk ili Rite Ore.

Također, pažnju je privukao i modni dodatak koji ima na fotografijama u ovom izdanju – nosila je Saint Laurent torbu koja se na online trgovinama može pronaći po cijeni od 2.200 eura.

Pjevačici je ovo bio drugi rasprodani koncert u nekoliko dana u zagrebačkom klubu, a u backstageu ju je posjetio i hrvatski nogometaš Luka Modrić.

Nakon nastupa u Zagrebu nastupala je u Celju u Sloveniji, a za ovu priliku nije birala ništa manje upečatljivu kombinaciju.

Naime, pojavila se u dugoj crnoj hahljini neobičnog izreza na dekolteu te s izrezom sa strane. Zanimljivo je da je za fotografije odlučila pozirati u WC-u, a na nogama je imala klasične crne salonke.