Subota, 20.04.2024.

Nada Topčagić pretukla dadilju: “Mogla sam da je ubijem, letjela je kao bubanj”

Četvrtak, 30.03.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Vijesti

Buran život folk zvijezde Nade Topčagić mogao bi postati tema ozbiljnog romana, a mnogi ne znaju detalje dok ona ne progovori.

Naime, pjevačica je svojedobno otkrila da je pretukla bebisitericu, a potom objasnila i kako se to dogodilo.

Naime, Nadu je ukrala jedna dadilja, a onda je imala problema s drugom te se s njom morala fizički obračunati.

  • Moj sin Mikica imao je samo sedam mjeseci. Ja sam usred Kanade, zove me susjeda, vidjela mi je otvorena vrata stana, Mikicu mokrog u krevetu, dijete koje plače i sve mi je pokrala i pobjegla. Ostavila je dijete samo s otvorenim vratima. Čak je i bebi odnijela stvari – prisjetila se Nada jednom prilikom ove situacije.
  • Nakon ove jadnice neko vrijeme nisam zapošljavao žene, ali sam pred Novu godinu morao naći curu koja će mi čuvati sina. Jednu pomoćnicu sam gurnuo niz stepenice, mogao sam je ubiti. Toliko sam je tukao da nije bila svjesna što joj se dogodilo. Sjećam se kao da je bilo danas. Spremam se da pjevam Novu godinu u Užicu, u četiri popodne ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dijete jer ide na doček – rekla je Nada i dodala:

– Kažem ja njoj: “Kakva Nova godina, stani, sve ću ti pojesti.” Počela je bježati iz stana s punom torbom. Ona je ukrala moje stvari, ja sam svoje stvari našao u njenoj torbi. Ja sam je tada gurnuo niz stepenice, letjela je kao bubanj. Tada nisam mislio da bih je mogao ubiti. Poslije sam dijete vodila sa sobom u Užice da pjevamo dobrodošlicu jer sam je tukla – ispričala je svojedobno medijima.

telegraf/press