Nedjelja, 19.05.2024.

Šejla Zonić iznenadila Đulu Drini, o ovom gestu bruji cijeli region

Petak, 29.12.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije

Šejla Zonić i Đula Drini su dvije mlade i talentovane pjevačice koje se ove godine bore za titulu pobjednika „Zvezda Granda“.

Iako su na Grandovoj sceni rivalke, u privatnom životu su prijateljice koje često nastupaju zajedno širom Bosne, ali i čitavog regiona.

Da između njih dvije ne postoji sujeta iako obje važe za favorite u takmičenju, svjedoči i jedan video koji je Šejla podijelila na društvenim mrežama.

Obje su bile pozvane da nastupaju na jednom koncertu, ali se Đula na tom nastupu nije pojavila iz opravdanih razloga.

Šejla je onda iskoristila priliku da pred publikom pozdravi kolegicu, a čak je i otpjevala jednu pjesmu specijalno za nju.

– Večeras pozdrav za moju dragu Đulu iz njenog Cazina. Želim da pozdravim moju prijateljicu i vašu sugrađanku Đulu koja je zajedno sa mnom na takmičenju „Zvezde Granda“ i ona večeras nije mogla da prisustvuje ovdje, tako da ova pjesma „Pristajem na sve“ ide za nju – rekla je Šejla dok je publika ovaj njen gest pozdravila ovacijama.

Zatim se na durštvenim mrežama oglasila i Đula koja se uz video zahvalila kolegici na pozdravu i podršci.

– Moja Šejla Zonić, moja Krajina! Hvala od srca na pozdravu, šaljem vam najtoplije zagrljaje u ovim hladnim vremenima – poručila je Đula.