Ponedjeljak, 28.10.2024.

KAO DA JE BALKANSKE KRVI: Džej Lo se na fešti popela na sto i zaigrala

Petak, 28.07.2023. | Magazin | Showbiz

Holivudska ljepotica Dženifer Lopez proslavila je 54. rođendan. Već decenijama je jedna od najljepših žena svijeta. Dugi niz godina je na sceni i stiče se utisak da je “kao vino”.

Što starija – to ljepša. To dokazuju i snimci s njenog 54. rođendana, koji je holivudska diva proslavila prije nekoliko dana – 24. jula.

Popularna Džej Lo je napravila prigodnu zabavu na kojoj je okupila one najbliže, a po snimcima koje je podijelila na svom Instagram nalogu vidi se da je atmosfera bila zaista vesela.

Glumica, pjevačica i plesačica se u jednom trenutku popela na sto i zaigrala, pa je jasno da su se svi lijepo proveli, a da je slavljenica bila najradosnija.

Ona je za ovu priliku izgrmila sa autfitom. Odabrala je mladalačku dugačku srebrnu haljinu bez rukava i s otvorenim leđima. Teško da bi iko rekao da je Lopezova na pola šeste decenije kad je vidi i inače, a kada obuče ovu haljinu ona joj svakako briše još koju godinu.

Komotno se može reći da zanosna umjetnica izgleda barem dvije dekade mlađe nego što joj piše u rodnom listu. Kad je frizura u pitanju, Džej Lo se opredijelila da svoju šatiranu kosu veže u rep, a poseban detalj bio njen nakit.