Ponedjeljak, 20.05.2024.

Maltretirao ju je, ponižavao i brutalno vrijeđao; Evo kako izgleda prvi muž Suzane Mančić zbog kojeg je prošla kroz agoniju i pakao! (FOTO)

Petak, 28.04.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije

Unatoč brojnim nagađanjima o nesuglasicama kao i čestoj fizičkoj udaljenosti, sa svojim odabranikom, grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, popularna loto djevojka već godinama uspješno održava skladnu i skladnu zajednicu na kojoj joj mnogi mogu pozavidjeti, iako prvi suprug Suzane Mančić nije bio tako ljubazna prema njoj., istaknula je u nekoliko navrata sama voditeljica


Upravo iz tog razloga nerado se prisjeća prvog braka s biznismenom Nebojšom Kunićem, s kojim su njezine kćeri Natalija i Teodora nerazdvojne.

Prvi suprug Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih”, a nakon dugogodišnjeg prijateljstva među njima se rodila ljubav koja je krunisana brakom 1989. godine.

O velikoj tadašnjoj sreći svjedoči i jedina fotografija s njihova vjenčanja koja je osvanula na naslovnici jednog tadašnjeg časopisa, u novogodišnjem izdanju.

Mladoženja je nosio klasično elegantno odijelo u bijeloj boji, dok je Suzana blistala široka osmijeha u raskošnoj vjenčanici u to vrijeme iznimno modernoj, ne sluteći da će nakon nekoliko godina sve o čemu je s Nebojšom maštala pasti u vodu.

U to vrijeme jedna od najatraktivnijih žena naših prostora, iako je mnogima bila neostvarena želja i tiha patnja, zarad bračne sreće potpuno je preokrenula svoj život i posvetila se obitelji, no i to je bilo nedovoljno da zajednica opstane i razvod je uslijedio nakon osam godina braka .

  • Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane – rekla je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao rekavši da je nitko ne bi htio da se nije udala za njega. Tada se, kako kaže, borila s depresijom i velikom borbom za samopouzdanje.

No, Suzana Mančić imala je sreću da 2018. godine ponovno otkrije ljubav koja ju je “natjerala” da ponovno stane pred oltar. Gotovo dva desetljeća sa Šimicom živi bajku i uživa u zasluženoj pažnji

ALO/PRESS