Ponedjeljak, 28.10.2024.

HIT VJEŽBE ANE BEKUTE: Mediji i Instagram znaju da budu okrutni

Četvrtak, 27.07.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Ana Bekuta važi za ženu koja kondiciju i zdravlje ne prepušta slučaju, već brižljivo vodi računa o ishrani i navikama koje joj pomažu da održi balans i bude aktivna na sceni kao na početku karijere.

Jednom prilikom folk zvezda je otkrila da joj joga-vježbe izuzetno prijaju, da se poslije njih osjeća fenomenalno i fizički i psihički, pa je dugo imala instruktorku koja je dolazila kod nje i pomagala joj da održi dobru kondiciju.

– Svaka žena mora biti zdrava. Djevojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vježbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju da budu okrutni prikazujući nerealne standarde ljepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje.

– Ljubav prema sebi je ljekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izliječite brigom za sebe i tom ljubavlju, napisala je jednom prilikom Ana Bekuta na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vidimo kako u ležernom izdanju vježba u svom domu.