Subota, 26.10.2024.

Kakava mangupski odgovor sarajevskog glumca, Feđe Štukana: Od Nestorovićevog tvita sam samo tog prvog dana zaradio 11.000 eura

Ponedjeljak, 25.12.2023. | Magazin | Showbiz

Bh. glumac Feđa Štukan je na društvenim mrežama objavio koliko je zaradio nakon što ga je srbijanski doktor i političar Branimir Nestorović izvrijeđao.

Nestorović je podijelio fotografiju Štukana i Zorana Kesića snimljenu ovog ljeta na protestima “Srbija protiv nasilja”.

– Nije smetalo kada je sarajevski snajperista i ubica Srba dolazio na proteste u Beograd, a kada glasaju naši Srbi, to onda ne može – napisao je.

Onda se oglasio i naš glumac.

– Od Nestorovićevog tvita sam samo tog prvog dana zaradio cca 11.000 eura (neto) od prodaje knjige samo u Srbiji, ali ima još jedna puno bolja stvar od te: svaki pročitani “Blank” je jedan glas manje za njih. Oni ne shvataju kakav autogol sami sebi zabijaju s ovim. Što se mene lično tiče, neka udaraju što više –  poručio je Štukan na Instagramu.

Objava Feđe Štukana  - Avaz

Objava Feđe Štukana. Instagram

Naš glumac je podijelio tvit u kojem ga vrijeđa Sandra Božić, potpredsjednica Skupštine Srbije i članica Srpske napredne stranke (SNS).

– Feđa Štukan, narkoman i ubica Srba je dobrodošao u Srbiju, a Srbi iz Republike Srpske nisu? Ovaj Đilasov i Šolakov autošovinizam je prešao u terminalnu fazu maligniteta po osnovne nacionalne, ali i državne interese! Nema nam vlasti, narodna volja je jasna! Džaba vam novci, moji sinovci – objavila je Božić.