Nedjelja, 27.10.2024.

Sandra Afrika progovorila o tome šta joj leži na duši: “Uvijek bolje prođe ona koja se folira”

Ponedjeljak, 25.09.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Sandra Afrika odlučila je da otkrije dio svojih najintimnijih razmišljanja, priznavši šta je sve činila u životu kako bi zadobila ljubav partnera. Sandra je ispričala i da je prelazila preko mnogih stvari koje mnogi drugi ne bi tolerisali.

– Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam… i nevjerstva i druge stvari koje bi mi partner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem – našalila se Sandra, pa dodala da joj ništa materijalno nije bitno u vezi.

-Ja sam umjela da sa svojim momkom sjednem u najobičniju birtiju, iako sebe smatram za poznatom i bitnom osobom i ne bih sebi dopuštala stvari koje su ispod mog nivoa… ali nikada nisam imala taj problem i kompleks. Meni je lijepo i osjećam se super u takvom ambijentu. Ipak, smatram da se to ne poštuje dovoljno kod muškaraca. Uvijek će bolje proći ta neka koja će se folirati, tražiti skupa vina, skupe krpice… – ispričala je Sandra u jednoj emisiji na TV Pink.