Petak, 19.04.2024.

Karleuša bijesna jer je prozivaju zbog podržavanja Vučića: To nije običan narod, to je šaka bijednika

Četvrtak, 25.05.2023. | Magazin | Najnovije

Jelena Karleuša nastavila je vrijeđati one koji je kritikuju zato što je tokom gostovanja u emisiji “Hit Tvit” na TV Pink podržala Aleksandra Vučića.

“Nažalost, da bizarnost bude veća, horda ovih mučenika koja me kao napada ne može da objasni šta sam tačno pogrešno rekla. Evo, pitajte ih. Neće imati odgovor. Istina je jedna – ne moram da kažem ništa pogrešno. Mrze me po defaultu. Mrze i dive se u isto vrijeme. Muka je to”, započela je.

Uvjerena je u to da je pokuljala sva zavist i mržnja prema njoj zato što je uspješnija, ljepša, hrabrija, pravednija i sija.

“To bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira. Dobri ljudi mi čestitaju na stavu. Ja sam na bagru navikla. To nije običan narod, to je šaka bijednika. Ja im se smijem u lice. Samo ih je*em, ne treba mi niko… Naravno da ću im uvijek svom silom uzvratiti. Mene nekakvi ružni gremlini bez imena ‘canceluju’ bar jednom sedmično i tako skoro 30 godina”, napisala je.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

Ranije je “zaprijetila” da zbog kritika na njen račun, kojeg ona smatra linčom, neće objaviti album. Nakon toga je otkrila da je od tog plana odustala.

“I da, nema odlaganja albuma. Zar ste stvarno pomislili? Hey gremlins, run for your dear life”, objavila je.

Podsjećamo, ona je u spomenutoj uvrijedila glumce koji su podržali proteste “Srbija protiv nasilja”.

“Državna firma Telekom finansira sve serije i sve filmove u ovoj zemlji, a glumci koje, znači, država direktno finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da ova država nije dobra. Sad je pitanje – rođaci, ko vam daje pare da vi lijepo živite i s kojim pravom vi, koji lijepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili bjesniji, čast izuzecima pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fair play i da kažemo onako kako jeste. Ovdje je kao neka, s oproštenjem, sprdnja”, kazala je.