Subota, 20.04.2024.

Nakon nasilja koje je doživjela od bivšeg partnera; Žena od sultana ima novog dečka

Subota, 25.03.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije

Tijana Milentijević, javnosti poznatija kao “žena od sultana”, priznala je da ponovo uživa u ljubavi, nakon svih loših stvari koje su joj se desile sa bivšim partnerom.

Tijana je prije dvije godine doživjela nasilje od svog dečka, zbog čega joj je trebalo dosta vremena da ostavi tešku prošlost iza sebe, a sada je ponovo sretna u ljubavi, ali o svom privatnom životu rijetko priča u javnosti.

Pjevačica je sada priznala da je pronašla svoju ljubav, ali ne želi da otkrije ko je u pitanju, jer privatnost pokušava da zadrži za sebe, a i boji se da se ne izmaleriše.

Ja sam zaista sada sretna i ispunjena već duže vrijeme, ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro, tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada to bude nešto ozbiljno, podijelit ću sa svima, jedva čekam – izjavila je Tijana.

Prije dvije godine je doživjela nasilje od bivšeg dečka bubnjara, kada je, srećom, na vrijeme reagirala i pozvala policiju, a kasnije je izjavila da ju je udario nekoliko puta i tuširao hladnom vodom, te da je pobjegla kada je pijan zaspao. Stidljivo je priznala i da je sve počelo iz ljubomore.

(Express/Informer)