Petak, 19.07.2024.

Miliću Vukašinoviću odložena operacija srca: “Krvna slika je jako loša”

Ponedjeljak, 23.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Rokeru Miliću Vukašinoviću prije nekoliko dana je bila zakazana operacija srca, a zbog njegovog narušenog zdravstvenog stanja je odložena.

Roker se sada oglasio na svom Twitter nalogu, gdje je istakao da mu još uvijek nisu ugradili stentove.

– Nisu mi ugradili stentove jer mi je krvna slika jako loša, malokrvnost i anemičnost su me s**bali i sad moram krvnu sliku da popravim do zadovoljavajućeg nivoa da bi mi završili stentove, a mislim da su mi krv s**bale tablete za razrjeđivanje krvi – napisao je Vukašinović.

Podsjetimo, roker se nedavno više od deset dana borio za život nakon što je operisao zbog blažeg infarkta. Više od osam dana proveo je intenzivnoj, gdje su se ljekari izborili za njegov život.

Njemu i njegovoj ženi Suzani je u najtežim danima u pomoć pritekao pjevač Aco Pejović kog Milić, kako sam priznaje, nikada nije upoznao.

– Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrijednosni sistem uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli. Čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje i to je sve. Taj čovjek je, kad je krenulo sve ovo s mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović – poručio je roker tada na Facebooku.