Nedjelja, 27.10.2024.

Mama Sanje Vučić iskritikovala njen veliki hit, pjevačica otkrila šta je uradila nakon njenih riječi

Ponedjeljak, 23.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon što se razišla grupa „Hurricane“, svaka pjevačica je započela solo karijeru, a uprkos velikom uspjehu mama Sanje Vučić iskritikovala je njen veliki hit koji je mjesecima bio na svim top listama u zemlji i regionu.

Naime, pjevačica je priznala kako joj je mama velika podrška, ali i surovi profesionalac koji će uvijek otvoreno reći svoje mišljenje o njenim pjesmama, a jedan njen stav zaprepastio je mnoge.

– Uvijek sve nove pjesme prvo šaljem svojoj majci koja je najrigoroznija. Nije od onih koja smatra da je njeno dijete najbolje na svijetu, veliki mi je kritičar i u nju imam najviše povjerenja. Ipak, njoj je bila „Omađijan“ bila bezveze, tako da više sam tu ispratila svoj osjećaj– ispričala je Vučićeva.

Pjevačica je ponosna na svoj prvi solo hit koji je prošao bolje nego što je očekivala, prenosi Grand.

– Polagala sam dosta nade u tu pjesmu, smatram da je „Hanuma“, kvalitetnija i jača, i razmišljala sam se koju prvo da izbacim, a kasnije je druga ušla u projekat „Južni vetar“, ali „Omađijan“ je prevazišao sva moja očekivanja– rekla je Sanja.

Iako uspješno gradi karijeru, priznaje da joj nije bilo lako kada je morala da nastavi svojim putem.

– Bila je bojazan posebno poslije grupe koja je bila tako veliki uspjeh i otisnuti se u solo karijeru je veliki rizik jer nikad ne znaš kako će ljudi da te posmatraju van te grupe, ali ovo je najbolji ishod koji je mogao da se desi– iskrena je u intrevju za „Extra Fm“.